Бограч та інші страви від бетяра. Едгар Петі
Вид. «КСД », Харків, 2019р. 80 ст. з кольоровими ілюстраціями, мова українська. Формат великий 70х100/16. Палітурка тверда. Книга нова.
Закарпатська кухня — вона для всіх!
Це щось особливе... Це те, чого ви точно ніколи не куштували... І навіть не чули! Екзотичні витребеньки? Заморські смаколики? Та де там. Це все про рідну українську кухню. Про ті традиційні та оригінальні рецепти, яких ви не знайдете на сторінках популярних кулінарних книжок. Водночас ці страви здатні вразити, приголомшити та здивувати навіть найвибагливішого споживача. Ці страви — для родинного кола, але з ресторанним шиком. Делікатеси закарпатської кухні, з химерними назвами та фантастичні на смак. Таких ви не скуштуєте ніде, бо вони — по секрету від бетяра. А бетярі знаються на смачненькому, запевняємо!
• Бограч-гуляш
• Чірке «Папрікаш»
• Гомбовці зі сливами
• Кролик у вині
• Голубці по-закарпатськи
• Кремзлики зі сметаною
Попередня оплата. Відправка Новою Поштою або Укрпоштою тільки по Україні. Доставку сплачує Покупець при отриманні посилки.
|